Webshops

Webdesign met de klant in gedachten. Bij modern webdesign komt meer kijken dan het maken van een aantrekkelijke webshop. Aandacht voor gebruikerservaring, zoekmachine optimalisatie, gebruiksgemak, en technische details zijn maar een paar elementen die een rol spelen bij het ontwikkelen van een website die ontworpen is om te presteren op de huidige concurrerende markt.

Maatwerk

Alle websites en webshops worden op maat gemaakt, om er zeker van te kunnen zijn dat de stijl, branding en functionaliteit van de site voldoen aan wat er nodig is. Dat is misschien iets duurder, maar er is veel meer mogelijk.

WordPress (CMS)

Het gebruiksvriendelijke, zoekmachine vriendelijke, flexibele ontwikkelingsplatform wordt momenteel gebruikt op meer dan 35% van alle websites. WordPress biedt een gebruiksvriendelijk inhoudsbeheersysteem (CMS), waarmee je gemakkelijk veranderingen on the fly kunt aanbrengen.

  • Gemakkelijk te bewerken
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Zeer aanpasbaar
  • Populairste CMS ter wereld
Divi Thema

Virtual Avenue gebruikt Divi WordPress Theme van Elegant Themes . Dit thema is gebruiksvriendelijk, felxibel en speciaal gemaakt voor Divi Builder. 

Divi builder is een aanvulling op WordPress CMS. Het is snel en geeft volledige controle over je website. 

Responsive Web Design

Alle nieuwe websites worden gebouwd met behulp van responsive design technieken (zodat de weergave van de website zich aanpast aan het apparaat waarop hij bekeken wordt, of dat nu desktop, tablet of smartphone is), om te verzekeren dat Google je site officieel als ‘mobiel-vriendelijk’ beschouwt.

WooCommerce

Virtual Avenue maakt bij het bouwen van jouw webshop gebruik van WooCommerce. 

Betaalkoppeling

Er zal een betaalkoppeling gemaakt worden met Mollie.

Privacy Beleid en Cookies

2018 was een jaar van verandering voor online privacy en gegevensbescherming, en de veranderingen als gevolg van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) van de EU waren veelomvattend.

We geven graag advies over gegevensbescherming als onderdeel van alle nieuwe sites van klanten, en werken op basis van ‘privacy by design’, waarbij de beveiliging van gegevens van webbezoekers en jouw bescherming als site-eigenaar en ‘Data Controller’, vanaf het begin in het ontwerp zijn ingebouwd.

De prijzen zijn een richtlijn. De teksten, foto’s en de plaatjes worden aangeleverd door de klant.

Webshop onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor iedere website en webshop. Je website is een wereldwijd venster op je bedrijf en hij kan een grote invloed hebben op hoe de waarde van je product of dienst wordt ervaren.

Een goed onderhouden website zorgt dat je klanten aantrekt en behoudt en daarnaast hoger in zoekmachine rakings staat.

Back-up

Je wilt niet dat je website offline gaat en je deze helemaal opnieuw moet laten bouwen. Daarvoor zijn back-ups nodig die regelmatig gemaakt moeten worden.

Beveiliging

Goede beveiliging zorgt er voor dat je website minder snel gehackt wordt en je minder spam krijgt. Ook is je ranking in Google beter als je beveiliging in orde is.

Updates

Je site zal regelmatig moeten worden geupdate. Dat houdt in dat plug-ins nagelopen moeten worden en het WordPress thema moet ook de meest recente versie hebben. Dit voor de veiligheid en de een betere ranking in Google.

Support

Als je graag ondersteuning wilt hebben, kun je een pakket kiezen met support. Virtual Avenue zal dan kleine wijzigingen op verzoek voor je doorvoeren. Als je meer support wil, laat het gewoon weten. Alles is mogelijk!