E-Commerce & Webshops

Professioneel gebouwde WordPress e-commerce websites aangedreven door Woocommerce. Het is de gemakkelijkste manier om te beginnen met het verkopen van producten met een online winkel via Virtual Avenue.

 

Contact

E-Commerce / Webshop

Begin vandaag nog een online winkelbedrijf met WordPress en Woocommerce.

Je e-commerce website kan gebruikt worden om bijna alles te verkopen! Van fysieke artikelen zoals kleding of meubels, tot diensten en digitale producten zoals online cursussen en software downloads. Onze WooCommerce aangedreven webontwerpen kunnen een grote verscheidenheid aan online winkeldiensten aan.

In je backend dashboard kun je nieuwe producten maken en bestellingen van klanten organiseren, allemaal boven op een bestaande WordPress website om andere statische pagina’s te behandelen of een blog aan te drijven om je verkoopkanaal te helpen.

WooCommerce Functies

N
WordPress CMS
N
Mooie Thema's
N
Gebruiksvriendelijk
N
Ongelimiteerd aantal producten

Online Producten

N
Variabele Producten
N
Download Producten
N
Product Opties
N
Product Reviews
N
Product Categorieën

Betaal- en Verzendfunctie

N
Verzendopties
N
Betaalmodules
N
Online Check-out
N
Veilige Check-out

Extra Functies

N
SEO
N
Responsive
N
Google Analytics
N
Diverse Modules
N
Schitterende Designs
woocommerce

Woocommerce

WooCommerce is een open-source, volledig aanpasbaar e-Commerce platform voor ondernemers wereldwijd. Geïntegreerd met WordPress maakt het een zeer krachtige online detailhandel oplossing mogelijk, zodat je elk soort product met je WordPress website kunt gaan verkopen.

Met miljoenen downloads, drijft WooCommerce meer dan 30% van alle online winkels aan. WooCommerce is nu het populairste e-Commerce platform op het internet.

Woocommerce is een goed alternatief voor andere online e-commerce platforms zoals Shopify, Wix of Magento. Het is zowel goedkoper als meer aanpasbaar.

Betaal- en Verzendfunctie

Creëer een verbazingwekkende klantreis voor je online retail klanten. Met meerdere manieren van betaling en levering kun je een geweldige online winkelervaring ontwikkelen.

 

Verzending

VERZENDOPTIES
Geef klanten de keuze uit afhalen, plaatselijke bezorging of verzending. Beperk de beschikbare opties op basis van de plaats waar de klant woont.

VERZENDKOSTEN
Stel een vast tarief in of bepaal specifieke tarieven voor verschillende producten, zoals extra kosten voor zware producten. Bereken en toon de juiste tarieven aan klanten bij het afrekenen.

GRATIS VERZENDING
Bied gratis verzending aan voor bepaalde producten of bepaalde locaties – de keuze is aan jou.

GEO-LOCATIE ONDERSTEUNING
Detecteer automatisch het adres van je klant om de berekening van verzendkosten en belasting eenvoudiger te maken.

BELASTING OPTIES
Toon belastingen op basis van het verzendadres van je klant, het factuuradres of het basisadres van je winkel. Bereken automatisch de belangrijkste belastingtarieven voor landen en staten.

Online Betalen

Ingebouwde betalingsverwerking van toonaangevende aanbieders: Neem betalingen aan via Stripe en PayPal. Accepteer creditcards, Ideal, directe bankoverschrijving, cheques of rembours.

Webshop
web design background

Product Management

Het belangrijkste onderdeel van een online winkel website ontwerp zijn de producten.

Met WooCommerce ontwikkelen we een e-commerce platform om je producten te beheren en online verkoop te genereren met een gemakkelijk te gebruiken product management systeem.

Webshop Onderhoud en Support

We zorgen ervoor dat je webshop altijd goed werkt met maandelijkse check-ins en software updates, samen met een Google analytics rapport van je website verkeer.

Behalve technische ondersteuning bieden we ook ontwerp- en inhoudpakketten.

We schrijven inhoud voor je blogs om de SEO te verhogen en de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. 

Niet iedereen heeft de tijd om een e-commerce website te beheren. Dat is waar Virtual Avenue kan helpen. Voor een maandelijks bedrag kunnen we je online winkel actueel houden.

We beheren je voorraad, werken productafbeeldingen en websiteprijzen bij en bewerken ze, laden nieuwe inhoud en zorgen ervoor dat je online klanten je website bezoeken.

Je kunt je dan concentreren op het ontwikkelen van je merk of het opzetten van e-Commerce websites.

Webshop Tarieven

Pin It on Pinterest

Share This