Marketing

Start een succesvolle digitale marketing strategie met Virtual Avenue.
Social media goeroe, funnel maker en killer copy writer.

Contact

Digital Marketing

Je product is ongelooflijk, het is betaalbaar en het neusje van de zalm in vormgeving. Je diensten zijn de beste in de industrie en je hebt een prachtig ontworpen website die erbij past.

Maar je hebt geen verkeer, en dus geen verkoop en geen online aanwezigheid. Helaas is alleen ergens goed in zijn of de beste service bieden niet genoeg om online op te vallen. Je moet je merk, je website en je aanbod promoten om online op te vallen.

Dit is waar wij kunnen helpen. Met een digitale marketing strategie kunnen we verschillende digitale hulpmiddelen en marketing technieken gebruiken om je online op te laten vallen, klanten aan te trekken, te converteren en te verrukken.

Betaal per Click

N
Google Ads
N
Facebook Ads
N
Zoekwoorden Onderzoek
N
Campagne Management
N
Conversie Tracking

Social Media

N
Betaal per Klik voor Social Media
N
Plaatsen van Posts
N
Content Creatie
N
Influencers

Marketing Technieken

N
Content Marketing
N
SEO
N
Affiliate Marketing
N
Email Marketing

Extra Marketing

N
Online Enquetes
N
Marketing Materiaal
N
Merk Bekendheid
N
Klant Onderzoek

Facebook Ads

Twee miljard mensen gebruiken Facebook elke maand. Met toegang tot zoveel consumenten ben je in staat advertenties te richten op mensen op basis van hun interesses, demografie en locatie.

Facebook Ads zijn een krachtig middel om de bekendheid van je merk te vergroten en klikken naar je website te krijgen. Ook ben je in staat om conversies nauwkeurig bij te houden met krachtige rapportage tools.

Facebook heeft ook andere betaalde promotiemethoden zoals gesponsorde uitgelichte berichten. Ga de dialoog aan met je doelgroep en krijg likes, shares & clicks naar je website.

Facebook Ads
Instagram

Social Media

Hoewel Facebook naar gebruikersaantal het grootste Social Media platform is, heeft het wel degelijk concurrentie. Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest en andere Social Media platforms zijn zeer waardevolle bronnen om merkbekendheid te genereren. Velen van hen bieden ook betaalde promotiemiddelen aan.

Sociale Influencers zijn mensen op Social Media die heel veel fans hebben. Youtubers met miljoenen abonnees, Instagrammers met virale volgers of bloggers met veel lezers. Veel Influencers zullen je de mogelijkheid bieden om hun volgers te gebruiken en hun online bereik te benutten met betaalde promoties of zelfs gewoon je product of inhoud te promoten omdat het van waarde is.

Email Marketing

Een ideale tool om meer mensen naar je website te krijgen of te werken aan je relatie met je doelgroep is een nieuwsbrief uitsturen.

Mensen schrijven zich in voor een nieuwsbrief om aanbiedingen te ontvangen, op de hoogte willen blijven, recent een aankoop hebben gedaan of informatie krijgen naar hun interesses. 

Hiervoor kun je gebruiken bijvoorbeeld MailChimp of Active Campaign

Je stuurt een nieuwsbrief regelmatig uit in je eigen huisstijl met unieke content. Heb je hier geen tijd voor? Ook niet voor het analyseren wat wel werkt voor jou en wat niet? Dan kan Virtual Avenue je hierin helpen!

webdesign

Pin It on Pinterest

Share This