Marketing

Marketing met jouw (als) klant in gedachten.

Social Media

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn… zoveel kanalen om je product of bedrijf te promoten. Het regelmatig posten van een bericht is noodzakelijk om klanten te krijgen. Dat kost allemaal veel tijd. Wat moet je dan plaatsen? Hoe vaak moet ik het plaatsen? En waarom worden mijn berichten bekeken, maar niets verkocht?

Daar kan Virtual Avenue jou in ondersteunen! Neem contact op voor meer informatie.

Nieuwsbrieven

Een ideale tool om meer mensen naar je website te krijgen of te werken aan je relatie met je doelgroep is een nieuwsbrief uitsturen.

Mensen schrijven zich in voor een nieuwsbrief om aanbiedingen te ontvangen, op de hoogte willen blijven, recent een aankoop hebben gedaan of informatie krijgen naar hun interesses. 

Je stuurt een nieuwsbrief regelmatig uit in je eigen huisstijl met unieke content. Heb je hier geen tijd voor? Ook niet voor het analyseren wat wel werkt voor jou en wat niet? Dan kan Virtual Avenue je hierin helpen!

Webteksten en blogs schrijven

Hoe schrijf je nou een pakkende webtekst of blog? Er is veel te vinden op internet over hoe je dit het beste kunt doen, maar wat werkt nu het beste voor jou? 

Je weet wel wat je wilt plaatse, maar kunt de juiste bewoording niet vinden? Kost het je teveel tijd om een goede tekst te verzinnen die pakkend is? 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Google Analytics

Hoeveel bezoekers heb je nu op je website per dag? Waar kijken ze het meest naar? Wat zijn hun kenmerken (locatie, geslacht, leeftijd)?

Door gebruik te maken van Google Analytics krijg je inzicht in alle activiteiten op jouw website.

De tool zelf is gratis, maar er komt veel bij kijken om het te begrijpen.

Wij kunnen je helpen hiermee door je een uitleg te geven of het voor je in te stellen.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Met SEO wordt jou website beter gevonden in zoekmachines.

Welke woorden gebruik je nou hiervoor en hoe pak je dit aan? 

Laat Virtual Avenue dit voor je in kaart brengen of uitvoeren.

Zoekwoorden onderzoek

Voor het plaatsen van Social Media berichten of het schrijven van websteksten of een blog kun je bepaalde zoekwoorden gebruiken. 

Bijvoorbeeld op Instagram gebruik je hashtags (#). Wist je dat er verbannen hashtags bestaan? En dat dit normale kunnen woorden zijn? 

Virtual Avenue kan een onderzoek doen voor jou speciaal! Dan weet je welke zoekwoorden je wel en niet moet gebruiken om beter gevonden te worden.