We gaan gewoon online! Ook al is het niet af.

Begin 2020 kwam ik op het idee om mijn eigen bedrijf te beginnen. MAAR WAT DAN?? Na een hele tijd nadenken en zoeken leek Virtual Assistant mij wel wat. Toevallig kwam daar een email in mijn inbox van Danielle Leuvering. Timing! Laat Danielle nu net een VA Academy hebben en dus ik ben eerst een opleiding gaan volgen voor Virtual Assistant bij de VA Academy van Danielle Leuvering. Wat heb ik daar veel geleerd zeg! En wat een ontzettend leuke groep meiden heb ik ontmoet.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik moet kiezen wat IK leuk vind. Dat is in mijn geval iets creatiefs en visueels. Dus zo kom ik uit op Webdesign en Branding!!

Nu bijna een jaar later is mijn website nog niet af… en dat komt omdat ik het eigenlijk ontzettend eng vind! Na een podcast van Simone Levie en een FAN-TAS-TISCH coachingsgesprek met Fatima Perdijk kreeg ik inspiratie en zei tegen mezelf:

“We gaan gewoon online. Ook al is het niet af… Denk aan: de kraan van de loodgieter lekt ook wel eens… het huis van een timmerman is nooit af.”

Dus deze mevrouw gaat nu gewoon online en ik vertel in mijn blog waar ik tegenaan loop. Motivatie, inspiratie, lef, kennis, tools, ervaring, eigenlijk wat er maar in me opkomt.

Op naar een mooie website!

Pin It on Pinterest

Share This