Over Mij

Polish 20201210 195935274 01

Ik ben Andri Jansen van Niekerk en woon in Nootdorp.

Dingen uitzoeken, ontwikkelen en creatief zijn. Dat vind ik leuk! Dit laat ik terugzien in mijn bedrijven de Avenues: Arts & Crafts Avenue (mijn creatieve en kunst uitlaatklep), Christian Avenue (nog in ontwikkeling) en Virtual Avenue.

Mijn passie is om bedrijven en particulieren (zoals kunstenaars of bloggers) te helpen door mooie websites of visuals op maat te maken.

De website of webshop geheel in de stijl en naar wens van de klant en afgeleverd met een handige handleiding indien gewenst.

Marketing kan niet ontbreken bij een bedrijf en daar ben ik ook erg in gedreven. Google Ads, Google Shopping en Facebook Ads kan gerust aan mij overgelaten worden. Het is geweldig om te zien welke geweldige resultaten dit opleveren,

Ik doe ook aan branding; waaronder logo’s, huisstijl, visitekaartjes. Dit gecombineerd met fotobewerking, afbeeldingen uitsnijden (handig voor producten in een webshop) en vele andere grafische design services.

Neem snel contact op als er vragen of opmerkingen zijn, en ik zal zo snel mogelijk reageren! 

Mijn kernwaarden:

  • Creatief
  • Hulpvaardig
  • Groei / Ontwikkeling
  • Positieve energie
  • Loyaal

 

 

Pin It on Pinterest

Share This